ASAYİŞ

Aksaray’da rampa aşağı kayan otomobilin altında kaldılar 2 yaralı

Aksaray’da rampa aşağı kayan otomobilin altında kaldılar 2 yaralı

Loading

Aksaray’da apartmanın garaj girişinde rampaya bırakılan otomobil el fireni çekik olduğu halde rampa aşağı geriye doğru hareketlenmesi sonrası otomobili durdurmaya çalışan otomobil sürücüsü ve komşusu otomobil altında kalarak yaralandı.

Kaza Hacılar Harmanı Mahallesi Perşembe Semt Pazarı karşısındaki apartmanın otopark girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Z.D. (70) 34 FJ 330 plakalı otomobili ikamet ettiği apartmanın otopark girişindeki rampaya park etti. Bu sırada otopark girişinde bulunan komşusu H.B. (60) ile karşılaşan 70 yaşındaki otomobil sürücüsü Z.D. komşusuyla birlikte sohbet etmeye başladı. Bu sırada el frenini çekili fakat vitesi boşta bıraktığı otomobil aniden geriye rampa aşağıya gitmeye başladı. Hareket eden otomobili fark ederek  durdurmak isteyen otomobil sürücüsü  Z.D. ile komşusu H.B. hareket eden otomobili durdurmak için otomobilin arkasından hareket etmesini engellemeye çalışırken hızlanan otomobilin altında kalarak yaralandı.

Gürültüyü duyarak yardıma giden diğer komşular yaralanan 2 kişi için 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde ambulans içinde yaptı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi

Kaza ile ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla inceleme başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL