ASAYİŞ

Aksaray’da ev yapımı tadında Baklava yapıyorlar

Aksaray’da ev yapımı tadında Baklava yapıyorlar

Loading

Aksaray’da Baklava severlere farklı damak tadı sunan Antep BAKLAVACI Fıstıkçıoğlu yaptığı ev yapımı tadında baklava ve tatlı çeşitleri ile Aksaray’ın lezzet konusunda yeni trendi oldu.

Yaklaşan Ramazan Bayramında insanları tatlı telaş sarıyor.

Ramazan Bayramı sabahı, erkenden bayram namazı kılınacak. Ardından tüm ailenin bir araya geldiği sabah kahvaltısı.

Gençler aile büyüklerini ziyaret edecek. El öpen çocuklara harçlıklar verilecek. Ailenin önemini vurgulayan bayramın simgesi şekerler, çikolatalar ikram edilecek.

En çok sevilen ve ikram edilen hamur tatlıları yine ilk sırada yer alacak. Bunların başında da baklava var. Bilenler baklavaları kendileri açacak, yiyenlerde “Ev baklavası gibisi yok” diyecek. Bilmeyenler veya vakti olmayanlar ustaların maharetli ellerinden çıkan ev yapımı tadındaki lezzetleri sunacak.

Aksaray tatlı konusunda birçok seçenek sunuyor. Ülke çapında ünlü markaların yanı sıra Aksaray’ın her mahallesinin de bir tatlıcısı mutlaka var.

Tepsi tepsi siparişlerin verildiği tatlıların arasında en çok BAKLAVA tercih edilir. Seçenekler bol çikolatalısı bile var….

Aksaray’da Şifahane Mahallesi Atatürk Bulvarı inci diş hastanesi önünde 2. Şubesini açan Girişimci Serkan Canda’nın işletmeciliğini yaptığı Antep BAKLAVACI Fıstıkçıoğlu Aksaray’da tatlı sevenlerin yeni uğrak yeri oldu.

Tatlı çeşitleri konusunda farklı damak tatlarına hitap eden ürünleri yanı sıra temizlik ve hijyen konusunda taviz vermeden müşterilerine hizmet veriyor. Aksaray’da Şifahane Mahallesi Atatürk Bulvarı inci diş hastanesi önünde hizmet veren Antep BAKLAVACI Fıstıkçıoğlu işletmesi, yaklaşan Ramazan bayramında Ev yapımı lezzetinde tatlı siparişi alıyor.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL