ASAYİŞ

Aksaray’da ablasının erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı

Aksaray’da ablasının erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı

Aksaray merkez Eski sanayi caddesinde ablası ile erkek arkadaşını bir arada gören erkek kardeş ablasının erkek arkadaşı ile nedeni henüz öğrenilemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası kızın erkek kardeşi yanında taşıdığı bıçak ile ablasının sevgilisini göğsünden bıçakladı.

Edinilen Bilgiye göre olay, Aksaray merkez Hamidiye Mahallesi Eski Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. O. Ç., ablası B. Ç.’nin erkek arkadaşı N.C. T. (26) ile Eski Sanayi Caddesinde karşılaştı.

Henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Çıkan kavga sonucu O.Ç. yanında bulundurduğu bıçakla N. C. T.’i. göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis kaçan O.Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı. 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL