Ulusal yayın yapan Korkusuz Gazetesi ” Valiler lüks deri koltuklu makam arabası istedi” başlıklı Gazeteci Pervin SÜMER’e ait habere Aksaray Valiliğinden yalanlama geldi.
Ulusal yayın yapan Korkusuz Gazetesi ” Valiler lüks deri koltuklu makam arabası istedi” başlıklı Gazeteci Pervin SÜMER’e ait habere Aksaray Valiliğinden yalanlama geldi. Aksaray Valiliği Resmi Web sitesinde yapılan açıklama şöyle;
27.04.2020 tarihinde bir gazetede yayımlanan ‘Valiler lüks deri koltuklu makam arabası istedi’ başlıklı haber yalan ve tamamen asılsız olup habere konu edilen Aksaray Valiliğimizin yeni makam aracı ile ilgili herhangi bir talep ve çalışması bulunmamaktadır. Bu konuda yapılan asılsız haber ile ilgili gerekli yasal süreç başlatılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.