ASAYİŞ

Aksaray Polisi firari şahıslara operasyon düzenledi

Aksaray Polisi firari şahıslara operasyon düzenledi

Loading

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 20-22 Mart 2022 tarihlerinde Aksaray ilinde gerçekleşen Faili Meçhul Yağma (Gasp), Kasten Yaralama, Ruhsatsız Silah Bulundurma (6136 SKM) suçları ve haklarında değişik suçlardan yakalama kararı bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen planlı operasyonlar düzenledi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 20-22 Mart 2022 tarihlerinde ilimizde gerçekleşen Faili Meçhul Yağma (Gasp), Kasten Yaralama, Ruhsatsız Silah Bulundurma (6136 SKM) suçları ve haklarında değişik suçlardan yakalama kararı bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen planlı operasyonlar sonucunda 22 şüpheli şahıs yakalanmış, 10 şüpheli TUTUKLANARAK Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Şüpheli şahısların ikametlerinde, iş yerlerinde ve otolarında yapılan aramalarda; (5) adet ruhsatsız tabanca, (2) adet av tüfeği, (1) adet kuru sıkı tabanca, (2) adet bıçak, bu silahlara ait çok sayıda fişek ve toplam (14.77) gram Narkotik Madde ele geçirilmiştir.

Halkımızın huzur ve güveni için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL