Genel

Aksaray İl Emniyet Müdürü Değişti

Aksaray İl Emniyet Müdürü Değişti

Loading

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararına göre, boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değiştirildi. 17 müdür merkeze çekildi. Bu illerden 14’ünün emniyet müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner de bu göreve asaleten getirildi. Hüner´den boşalan 1. Hukuk Müşavirliği´ne ise Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

DAİRE BAŞKANLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK

Kararnamede ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki bazı daire başkanlıklarında da değişikliğe gidildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Personel Daire Başkanı, Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural Kriminal Daire Başkanı, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı Tolga Aliusta Koruma Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Ayşegül Özcan Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak atandı.

Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ Van’a Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu Aksaray’a atandı.

 

Aksaray İl Emniyet Müdürü olarak atanan  Murat KOLCU kimdir ?

Aksaray İl Emniyet Müdürü olarak atanan  Murat KOLCU  , 1968 yılında Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde doğdu. 1982 yılında Polis Koleji Müdürlüğüne girerek, 1990 yılında Polis Akademisi Başkanlığından mezun olmuştur.
Sırasıyla Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü (Asayiş Şb.), Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü (İstihbarat Şb.), İstihbarat Dairesi Başkanlığı, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü (İstihbarat, Güvenlik ve Terörle Mücadele Şb.), Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü (Pasaport ve Yabancılar, Trafik Denetleme Şb.), 30.06.2011-15.08.2013 tarihleri arasında Diyarbakır İl Emniyet Müdür Yardımcılığı, Konya Ereğli PMYO Müdürlüğünde Öğretmen Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra, 01.07.2014 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atandı. 06/04/2015 tarihinde Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atandı. 25/05/2015 tarihinde Çorum İl Emniyet Müdürü Vekili olarak göreve başladı daha sonra çorum İl Emniyet Müdürü olarak  21.08.2015 tarihi itibari ile asaleten atandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre Aksaray İl Emniyet Müdürü olarak  atandı.
Aksaray İl Emniyet Müdürü MURAT KOLCU Evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL