Genel

Aksaray Güzel Sanatlar Müdürü HEMŞEHRİCİLİK mi yapıyor ?

Aksaray Güzel Sanatlar Müdürü HEMŞEHRİCİLİK mi yapıyor ?

Loading

Aksaray Güzel sanatlar lisesi Aksaray’ın Sanat seven yetenekli öğrencilerin girmek için can attığı bir okul. Okul Müdürü Nuri Girgin  kendi sosyal paylaşım hesabından sadece hemşehrilerine sınav takvimini atmasına okula girmek için can atan Aksaraylı öğrencilere ayrımcılık mı yapılıyor sorularını akıllara getirdi.

Aksaray Güzel sanatlar lisesi Müdürü Nuri Girgin Sosyal paylaşım hesabından şu Paylaşımı Yaptı ” AKSARAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI, RESİM ve MÜZİK BÖLÜMLERİNE,ERMENEK VE ÇEVRESİNDEKİ YETENEKLİ, ORTAOKUL SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYORUZ. ”

Paylaşımı gören Aksaraylı öğrencilerin aileleri  Aksaray Güzel Sanatlar Müdürü HEMŞEHRİCİLİK yapıyor “ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Tepki üzerine Tekrar paylaşım yaptı Bazı kelimeleri çıkarttı.

Kendi sosyal paylaşım sitesinden gelen tepki üzerine daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak Önceki paylaşımındaki ,ERMENEK VE ÇEVRESİNDEKİ  ibaresini kaldırarak “GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ ALIMI SINAV TAKVİMİ. MÜZİK VE RESİM ALANINDA YETENEKLİ ORTA OKUL SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYORUZ.” Paylaşımında bulundu.

Güzel Sanatlar lisesine Giriş İçin Başvuru Sınav Tarihi

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL