GÜNDEM

Aksaray Genç İHH temsilcileri “TERÖRÜ TEL’İN” programı düzenledi

Aksaray Genç İHH temsilcileri “TERÖRÜ TEL’İN” programı düzenledi

Loading

Geçtiğimiz günlerde 12 vatan evladımızın ŞEHİT edilmesi sonrasında Aksaray Genç İHH temsilcileri öncülüğünde “TERÖRÜ TEL’İN” ( Teröre Lanet) programı düzenlendi. Öğle Namazı sonrası Aksaray Ulucami Avlusunda Kalabalık bir vatandaş topluluğunun takip ettiği programda Aksaray GENÇ İHH Üniversite sorumlusu Yusuf Zan Basın Açıklamasında bulundu.

TERÖRÜ TEL’İN BASIN AÇIKLAMASI

Operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimize Rabbimizden rahmet, kederli ailelerine sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Malumlarınız olduğu üzere soysuz teröristler peş peşe, Mehmetçiğimize, dolayısıyla devletimize, milletimize karşı saldırılar düzenlemiştir. Bu hain, kalleşçe saldırıları şiddetle tel’in ediyoruz.

Bizler, isimleri harf kalabalığından öte geçmeyen eli kanlı, bebek katili terör örgütlerinin hain saldırılarının arkasında; Türkiye’yi, milletimizi ve devletimizi zayıflatmayı amaçlayan devletlerce eğitilip, desteklendiğini de, yüzlerce tır silah, mühimmat ve aracın, başta ABD ve İsrail olmak üzere, onlarla dirsek temasındaki devletlerce teröristlere sunulduğunu da çok biliyoruz.

Türkiye’nin güçlü hamleleri, iç ve dış politikada terör ve zulme karşı başarılı girişimlerini hazmedemeyen düşman, yine taşeronlarını kullanarak bayrağımıza ve milletimize karşı hamle yapma peşinde.

Türkiye’nin Gazze konusunda yürüttüğü başarı politika, terör destekçisi ABD ve İsrail’i adeta çıldırttı. Bu vesileyle Gazze’de şehit olan Filistinlilere rahmet diliyor, zulüm bitene kadar yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.

Unutulmamalıdır ki, hiçbir hain saldırı Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır.

Askerimizin, polisimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin, hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadeleye azim ve cesaretle devam edeceğine inancımız tamdır.Bu hain soysuzların kökünü her yerden kazımak hepimiz için kutsal bir görevdir.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!

Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım;

Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Hepimiz Mehmetçiğiz.

Hepimiz terörle mücadelede ön safta olmaya hazırız.

Hepimiz düşman ve soysuz taşeronlarına karşı yürümeye hazırız.

Biz, bu asrın ebabilleriyiz. Kahpe ve hain pusulara da boyun eğecek değiliz.

Hain saldırılarda şehit olan kahramanlarımıza,  bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet, ruhları şâd, makamları âli olsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL