ASAYİŞ

Aksaray-Adana karayolunda kaza 1 ölü 3 yaralı

Aksaray-Adana karayolunda kaza 1 ölü 3 yaralı

Loading

Aksaray-Adana karayolu 27’nci kilometresinde, Adıyaman Kâhta Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya (72) yönetimindeki 06 plakalı otomobilin önünde seyir halindeki Şammaz Ç. yönetimindeki 60 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 60 plakalı otomobil sürücüsü Şammaz Ç. (50) hayatını kaybetti. Kazada Belediye başkanı ve yanında bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza Aksaray-Adana karayolu 27’nci kilometresinde meydana geldi. İsmet Çetinkaya yönetimindeki 06 plakalı otomobil, önünde seyreden Şammaz Ç. yönetimindeki 60 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yaklaşın 150 metre sürüklenerek durabildi. Kazayı gören diğer dürücülerin ihbarı üzerine, kaza yerine AFAT, UMKE, İtfaiye Polis ve Jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk muayenede Şammaz Ç. olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada yaralanan Şaban Ç. (38) Kasım Ç. (68) ile Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslar ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL