Genel

AİLESİ İLE BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

AİLESİ İLE BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

Loading

100 günü aşkındır çalışmasına devam eden MHP Adayı Sefer Alkan’a vatandaşlar destek verirken, kararsız seçmene de mesaj verdiler;“Sandığa gidelim oyumuz kullanalım. Şehrimizi mesleğinde uzman ve şehir yöneticiliğinde ehli olan MHP Adayı Sefer Alkan’a oy verelim.”

31 Mart yerel seçimler öncesinde sahaya ilk çıkan aday olan ve çalışmalarını hızlandıran MHP adayı Sefer Alkan zaman zaman ailesi ile birlikte de seçmenlerin karşısına çıkıyor.

100 günü aşkındır sahada yer alan Cumhur İttifakı kanadının MHP adayı Sefer Alkan günlük 16 saat çalışma ile seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP Adayı Sefer Alkan’ın yoğun çalışma temposuna zaman zaman eşi ve çocuklarıda sahada bulunarak destek veriyorlar. MHP teşkilatı Aksaray Belediye başkanlığını kazanmasına kesin gözü ile bakılırken MHP teşkilatı ise tek vücut şekilde çalışmalarını son güne kadar devam ettirecek gibi görünüyor. MHP İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Sefer Alkan, Ülkü Ocakları ve Kadın Kolları çalışmalarını el birliği içerisinde sürdürürken “Sefer Bizden, Zafer Allah’tan” mesajını verdiler.

“Sen, Ben Yok. Aksaray Var”

Gittikleri her yerde seçmenler tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan MHP heyeti vatandaşın dertlerine çözüm ararken, Aksaray için düşünceler ise tek tek not alınıyor. Her seçim çalışmalarına seçmene birliktelik mesajı veren MHP Adayı Sefer Alkan; “Aksaray’ı, Aksaray’da yaşayan vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz. Allah nasip ederde vatandaşlarımızın oyları ile Belediye Başkanı seçilmemiz dahilinde, kazanan Aksaray olacak. Kazanan birliktelik ve beraberlik olacak. Her mahallemizin eksikliklerini tespit ettik. Ve her mahallemiz için eşit hizmetler yer alacak. Aksaray’ın hak ettiği hizmeti hep birlikte başaracağız. Sen-Ben yok. Aksaray var. Birlik, dirlik ve beraberlik var. El ele vererek Aksaray’ımız için çalışacağız” dedi.

“Şehri Ehline Emanet Edelim”

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ın çalışmalarını takdir eden vatandaşlar ise kararsız seçmenlere seslendiler. Daha önce başka partilere oy veren ancak bu seçimde MHP diyen vatandaşlar da kararsız seçmene seslenerek şu ifadelere yer verdi; “100 gündür Aksaray’da adım atmadık yer bırakmayan, canla başla çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Sefer Alkan’ın çalışmalarını görmezden gelmeyelim. Hâlâ kararsız olan kardeşim, oyunu kullan. Tercihin Sefer Alkan olsun. Yeri geldi ailesi ile birlikte, yer geldi tek başına her zaman bizim içimizde yer aldı. Yarın seçim sonrasında da yanımızda olacağına inandığımız ve güvendiğimiz tek aday Sefer Alkan’dır”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL