Genel

Aksaray Deva partisi yöneticileri Gazeteci Cevat Boysak’ı ziyaret etti

Aksaray Deva partisi yöneticileri Gazeteci Cevat Boysak’ı ziyaret etti

Loading

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ve beraberindeki heyetle Aksaray’da Aylık olarak yayınlanan Anadolu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cevat Boysak’ı  ziyaret etti.

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ve beraberindeki heyet Anadolu’nun Sesi Gazetesi ziyaretinde İmtiyaz sahibi Cevat Boysak tarafında Gazetenin yönetim ofisinde karşılandı. Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ziyarette Anadolu’nun Sesi Gazetesinin son sayısını inceledi. Samimi bir havada geçen ziyarette Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ” Anadolu’nun sesi gazetesi Aksaray basınına yeni katılmasına rağmen tarafsız bir çizgi izlemesi hepimizin dileği gördüğüm kadarı ile dolu dolu bir gazete Aksaray’ımıza hayırlı olsun ” dedi.

Anadolu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cevat Boysak Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ve beraberindeki heyetinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek. Anadolu’nun Sesi Gazetesi Önümüzdeki günlerde Aylık olan neşriyatının Haftada 2 güne çıkartacaklarını bu yönde çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Anadolu’nun Sesi Gazetesi ile birlikte İnternet Gazetecileri Federasyonu ile Görüşmelerinin sürdüğünü ve iGF Türkiye Cumhuriyetleri Koordinatörü olarak İnternet Gazetecileri Federasyonun Aksaray’da çalışmalarına katkı vereceklerini belirtti. İnternet Gazetecileri Federasyonun Aksaray’da daha kapsamlı temsil etmek için Yeni yer belirlediklerini ve bu yerde Canlı Yayın Stüdyosu da dahil çok kapsamlı olacak şekilde dizayn edileceğini belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL