Genel

İLK VE SON VEKİL

İLK VE SON VEKİL

Loading

İyi parti iyilik iplerini kendi içinde koparmaya başladı. Genel başkan MERAL AKŞENER ipleri elinde tutmak için uğraşsa da parti içinde iyi sesler gelmediği belli.

Milletvekilleri kendi aralarında ayrım ve farklı görüşlerle ayrımcılık içine düşünce genel başkan 81 vilayeti tura çıkıp parti teşkilatlarına sıkı yönetim verse de, oda biliyor ki  geç kalınan ve siyasi hatalar ve verdiği demeçlerin bedelini daha az ödeme peşinde.

Yapmış olduğu siyasi ortaklık ve milletin gözündeki 3 siyasi parti secim ortaklığını bir nebze unutturma ve silme peşinde ama oda iyi biliyor ki ; Bu millet unutmaz unutturmaz ismimin iyi olması iyi şeyler yapacağı anlamına gelmiyor.

Oysa ki ilk kurulduğunda adı gibi çok iyi şeyler beklenirken siyasi yanlış hamleler onu çıkmaz bir yola soksa da şu an onları düzeltme telaşı ve yoluna koyma çabası içinde dışarıdan iyi şeyler yapıyor gibi olsa da yüzlerde sahte gülüşler ile bu işi yürütme çabası boşa olduğunu teşkilat içinde her kez biliyor.

Objektiflere yansıyan sahte zoraki gülmeler milletvekilleri dâhil tüm teşkilat içinde acabalar sorularını soruyor. Teşkilat içinde gülmeyen ve ne olacak nasıl olacak beklentisi olan insanların bir birlerine ürperti seklinde bakmaları gözden kaçmıyor.  Başlangıç sonu geldi gibi belki de İyİ Parti tarihinin ilk ve son milletvekilini çıkardı Aksaray’dan bu ilk ve son olarak da İyİ Parti tarihinde bir köşede Ayhan Erel olarak kalacak

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL