Genel

İYİ PARTİNİN GÜCÜ BELLİ OLDU

İYİ PARTİNİN GÜCÜ BELLİ OLDU

Loading

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

Bundan tam 5 sene önceki seçimlerde şu anki belediye başkanı haluk şahin yazgı bunun sinyallerini galiba içine doğmuş olmalı ki kendine ait sloganıyla seçimlere girerken bu AKSARAY için AKP nin sonunu görmüş ve kendinden sonra gelecek olan İYİ partinin olacağını tahmin etmiş sözde seçimlere haluk şahin yazgı AKSARAY’A İYİ gelecek demişti dediği çıktı.

Kendinden sonra İYİ partinin gelmesini ve Aksaray’a 15 yıldır AKP bir şey yapmadığını yalan vaad ler oyalama stratejisi elbet bir gün sonu geleceğini bilerek bu seçimlerde ne yapsalar İYİ partinin önüne geçemiyorlar.

Önceki gibi heves istek ve cesaretleri yok bu oyun burada biter diyen haluk Şahin Yazgı kendi ve partisi yenilgiyi çoktan kabul ederek fırtınalar öncesi sessizliği yaşıyor.

Şimdi kara kara düşünen AKP seçimleri kaybederse faturayı kimin adına keseceğinin planlarını da bir yandan yapıyor. Korku seli hakim olan parti içinde herkez kendi adını söylenmesinden çekiniyor ve bu yüzden bazı adımlar ve yanaşma olarak bilinen çıkarcılar yavaş yavaş resim ve medya karelerinden çekilmeye başladılar bile. Hiç beklemedikleri anda kurulan ve büyük sevgi seliyle karşılanan İYİ parti haklı çoktan kucakladı bağrına bastı kendini kabul ettirdi. Projeleriyle halkın ve Aksaray’ın insanı olduklarını içimizden biri gelip biz Aksaray’ı size vermeyiz diyen İYİ koordine olmuş gençlerle öğrencilerle yaşlılarla gazi ve şehit aileleri ile ve hakkın rahmetine kavuşmuş olan bütün insanlarla bir olduklarını her alanda dile getiren İYİ parti AKSARAY’I kalesi olarak gören AKP den şehrin anahtarını çoktan aldığını gösteriyor.

Şehircilik ve halkçılık anlayışını her zaman yaşanır bir memleket davası haline getiren İYİ parti teşkilatı bence seçimlerden önce açık ara önde olduğunu sayın Ayhan Erel ve sayın Özhan Türemiş ve tüm teşkilatıyla birlikte başarılarını ilan ediyorlar.

Bir kez son kez ve bir başarıya iyiliğe imza atalım bu seçimde iyiler kazansın İYİ partiye EVET diyelim.

Yeterince kaybedilmiş karanlığa sürüklenmiş bir şehirden iyilik meleklerinin uzattığı eli tutup hep birlikte GÜNEŞLİ günlere merhaba diyelim.

Bizde varız İYİ lerin yanında kol kola deme vakti geldi. haydi Aksaray İYİLİGE ve GÜNEŞLİ günlere sizde gelin Evet deme zamanı….

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL