ASAYİŞ

Aksaray’da 55 yaşındaki bir erkek şahıs taciz iddiası ile linç edilmek istendi

Aksaray’da 55 yaşındaki bir erkek şahıs taciz iddiası ile linç edilmek istendi

Loading

Aksaray’da 55 yaşındaki bir erkek şahıs küçük yaştaki çocuğu piknik alanında bulunan erkekler tuvaletine sokup taciz iddiası ile linç edilmek istendi. Küçük yaşta çocuğa taciz olayı Aksaray merkez Kılıçaslan parkı piknik alanında yaşandı.
İddialara göre Aksaray merkez Kılıçaslan parkına pikniğe giden bir ailenin küçük yaştaki çocuğa , Aksaray merkez Kılıçaslan parkı piknik alanında oynadığı sırada, piknik alanında bulunan umumi  tuvaletin yakınlarında bulunan 55 yaşındaki bir erkek şahıs, küçük  çocuğu erkekler tuvaletine zorla götürmeye çalışırken vatandaşlar tarafından fark edilmesi üzerine. Olaya tanık olan vatandaşlar çocuğu adamın elinden alıp ailesine teslim ettikten sonra adamı darp etmeye başladılar.
Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen ancak, dengesinin bozuk olmadığı onu tanıyanlara tarafından iddia edilen 55 yaşlarındaki bir şahıs  linç edilmek istenmesi nedeniyle kendisini arabasına kitlemek istediğini ancak araç içerisinde de dövülmeye devam edildi.




Tacizde bulunduğu iddiası ile bir anda toplanan vatandaşlar adamı darp ederken, olayın 112 acil ihbar hattına  ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polisi ,vatandaşların elinden tacizci olduğu iddia edilen 55 yaşındaki şahısı  kurtarmaya çalıştılar. Vatandaşın linç girişimini önlemek için çevik kuvvet polisi biber gazi ve jop kullanarak öfkeli vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.





















Araç içerisinde yumruklanan küçük yaşta çocuğa taciz ettiği iddia edilen 55 yaşındaki şahıs  polis tarafından öfkeli vatandaşların  elinden linç edilmekten güçlükle kurtarıldı. Polis aracına bindirilen, küçük yaşta çocuğa taciz ettiği iddia edilen 55 yaşındaki şahıs ,olay yerinden hemen uzaklaştırıldı. Polis tarafından göz altına alınan 55 yaşındaki şahıs Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından Aksaray İl Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL