Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajları

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajları

Loading

Sitemize Mail yolu ile gönderilen 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajları ;

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Sayın Ayhan EREL’İN 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Mesajı

Yüce Türk Milleti’nin vatanı için tüm fedakârlıkları, gözünü kırpmadan gerçekleştirebileceğini bir kez daha gözler önüne sermiş ve “ Dört yıl önce, 15 Temmuz gecesi, ülkemizi farklı yönlere çekmek isteyen Vatan haini bir çetenin kurduğu planları, istiklal ve istikbali için canını ortaya koyan ve ölümü göze alan  Yüce Türk Milleti yerle bir etmiştir .Yüce  Türk Milleti bu vatan topraklarında hainlere yer bırakmayacağını açıkça göstermiştir”

İYİ Parti olarak her türlü darbe girişimlerinin karşısında durduklarını ve hiçbir şekilde kabul etmediklerini vurgulayan EREL “Darbe teşebbüsünde bulunan hainlere en güzel cevabı Türk Milleti olarak hepimiz verdik. Bir çetenin kalkıştığı darbe girişiminin yıl dönümü olan o gece Türk Milleti’miz korkusuzca canını ortaya koymuştur. Asım’ın Nesli dediğimiz asil Türk Milleti  15 Temmuz geceside vatan hainlerine gerek cevabi vermiştir.  Bu vesileyle demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler, tüm şehit ailelerimize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Bugün yaşanan bir çok olumsuzluğa rağmen milletimizin gerekirse bugün de demokrasi, istikbal ve istiklal için gözünü kırpmadan canını ortaya koyacağından hiç şüphemiz yoktur. Allah o günleri bir daha yaşatmasın

Av.Ayhan EREL

AKSARAY MİLLETVEKİLİ

AKSARAY MİLLETVEKİLİ CENGİZ AYDOĞDU’NUN
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Necip Türk Milletine karşı düzenlenen emperyalist saldırılarından biri olan 15 Temmuz Darbe Girişimi, Allah’ın yardımı ve Asil Milletimizin üstün direnişi ile defedilmiş ve Türk’ün Şanlı tarihine altın harflerle yazılmıştır.

15 Temmuz gecesi; vatanı, devleti ve istiklali için kıyam eden, canı pahasına ülkesini; darbecilere, teröristlere ve işgalcilere teslim etmeyen Türk Milleti ülkesine, devletine,  iradesine, hürriyetine nasıl sahip çıkılacağını göstermiştir.

15 Temmuz, ölümü yok sayarak korkusuzca sokakları, meydanları dolduran, bu hain saldırıya karşı dimdik ve kahramanca bir duruş sergileyen, şehitlik ve gazilik şerefine nail olanmilyonlarca Türk insanının şehitleriyle maşerî vicdana yazdığı millî bir destandır.

O gece inayetini esirgemeyen ve kullarının kalbinden korkuyu kaldıran Allah-u Teâlâ’ya sonsuz şükürler olsun.  Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte, 15 Temmuz gecesi kahramanlık destanı yazan, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Cengiz AYDOĞDU
Aksaray Milletvekili

BAŞKAN DİNÇER “15 TEMMUZ MİLLETİN DESTANI”

BAŞKAN DİNÇER “MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ’DA KAHRAMANLIK DESTANI YAZDI”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve birçok devlet kurumlarına sızan FETÖ terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı darbe girişimi halkımızın direnişi ile geri püskürtüldü. Canı pahasına sokağa çıkarak vatanını koruyan kahraman milletimiz 15 Temmuz gecesinde bir kez daha destan yazdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşundan güç alan milletimiz milli irade üzerinde oynanmak istenen oyunu bertaraf etti. O karanlık gecede FETÖ terör örgütü üyelerinin kalkıştığı girişim sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda bir işgal girişimidir. İrademizi her yönüyle teslim almak içinharekete geçmişlerdi. Bunun bilincinde olan milletimiz o gece ölüme meydan okudu. Milletimiz o gece milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarken dünyaya da açık bir bağımsızlık mesajı verdi.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’un yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi ve Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar: “Hainleri lanetliyoruz”.

“Yüce Türk Milleti, 15 Temmuz 2016’da kahramanlığıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiş ve ülkemizi uçurumun kenarından almıştır. 15 Temmuz 2016 tarihi, ülkemiz ve milletimiz için tam bir kabustu. Ülkemiz üzerindeki hain emelleri hiç bitmeyen dış güçlerin maşası olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY), yüce meclis başta olmak üzere bir çok kamu binasını bombalamış, güvenlik güçlerimizin ve savunmasız halkın üzerine ateş açmış, ölüm kusmuş, yüzlerce vatandaşımızı şehit edip, binlerce insanımızı yaralamıştır. 15 Temmuz darbe kalkışması, bu ülkenin tarihine geçen en büyük vatan hainliğidir. KGK olarak, bu hain girişime sebep olanları, bu hainliğe göz yumanları, destek verenleri, aktif olarak görev alanları, kurşun sıkanları, bomba atanları, kan kusanları, ekmeğini yiyip suyunu içtikleri ülkelerine ihanet edenleri milyon kere lanetliyoruz. Kahraman 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, kahraman gazilerimize ve o gece hainleri kısa sürede etkisiz hale getiren vatansever güvenlik güçlerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu hain girişime karşı onurlu bir direnç ortaya koyan Türk medyasını ve yürekli meslektaşlarımızı da gönülden kutluyoruz. Türk halkının 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”

Celil Acar

Süslü yaldızlı sözlere gerek yok. Bundan dört yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen Vatan hainlerinin kurduğu karanlık planları bozan ASİL TÜRK MİLLETİ VATANINA BAYRAĞINA SAHİP ÇIKTIĞI GÜNDÜR 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü .

Allah’ım bunun gibi kara günleri bir daha yaşatmasın.

Kahraman 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Kahraman 15 Temmuz gazilerimize teşekkürlerimi sunuyorum

15 Temmuz 2016 gecesi hainleri kısa sürede etkisiz hale getiren vatansever , Kahraman güvenlik güçlerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İzzet Tınmaz / İmtiyaz sahibi

www.ilkhavadisgazetesi.com haber sitesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL