ASAYİŞ

Zabıta ile tartıştı kendini ateşe verdi 1 gün yaşayabildi.

Zabıta ile tartıştı kendini ateşe verdi 1 gün yaşayabildi.

Kömür satışı yapan 63 yaşındaki adam boş arazideki kömür çuvallarını alması konusunda zabıta ekipleri ile tartışmasında kendini yakarak ağır yaralandı. Olaydan 1 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.

Kömür satışı yapan Süleyman Ekici (63) Muğla Marmaris’te boş arazideki kömür çuvallarını alması konusunda zabıta ekipleri ile tartışmasında kendini yakarak ağır yaralandı. Olaydan 1 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. Süleyman Ekici (63) Muğla Marmaris’te zabıta ekipleri ile tartışmasında kendini yakarak yaşamını yitirdi. Olay, önceki gün Marmaris ilçesinde meydana geldi.

Bodrum belediye zabıta ekipleri, bir hafta önce boş araziye gelerek kömür satışı yapan Süleyman Ekici’yi çuvalları kaldırması için uyardı. Dün yine öğleden sonra boş araziye gelen zabıta ekipleri, Ekici’yi bir kez daha uyararak çuvalları kaldırmasını istedi.

Çıkan tartışmanın ardından Ekici, aracından aldığı ve içerisinde benzin olan bidonu üzerine dökerek, çakmakla ateşe verdi. Yanan Ekici, acıyla koşmaya başladı. Bu sırada bir kişi, Ekici’nin üzerine su döküp, battaniye de sararak alevleri söndürdü. İhbarla olay yerine sağlık ekipleri, Ekici’yi ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Vücudunda 2’nci ve 3’üncü derecede yanıklar oluşan Ekici, ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan ve 2 çocuğu olduğu belirtilen Ekici, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL