ASAYİŞ

Yıllardır polisten kaçan firari şahıs Aksaray’da yakalandı

Yıllardır polisten kaçan firari şahıs Aksaray’da yakalandı

Loading

Yıllardır cinayet ve 10 ayrı suçtan polis tarafından aranan Mehmet Durmaz Aksaray’da polisin yaptığı operasyon sonucu saklandığı ikamette yakalandı.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube cinayet büro ekipleri, kasten adam öldürme, 6 ayrı yaralama, çocuğa cinsel istismar, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun koyma ve yasa dışı silah bulundurma, kullanma suçlarından aranan ve hakkında 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mehmet Durmaz’ı yakalamak için çalışma başlattı. Teknik takibin ardından şahsın Aksaray merkez Cumhuriyet Mahallesi TOKİ konutlarında bir ikamette saklandığını tespit eden  Aksaray polisi yaptığı operasyon sonucu yakalandı.




Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, eve düzenlediği operasyonla Mehmet Durmaz’ı yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait çok sayıda mermi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine götürülen şahıs, ifadesinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi. Metin Durmaz çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL