Genel

yeni nesil aydınlatmalarla yüzde 60 tasarruf sağlanacak

yeni nesil aydınlatmalarla yüzde 60 tasarruf sağlanacak

ENERJİ TASARRUFLU DEKORATİF AYDINLATMALAR CUMHURİYET BULVARINDA FAALİYETE GİRDİ

Aksaray Belediyesi, şehrin tüm noktalarının günün her saatinde güven ve huzurla kullanılabilmesi için enerji tasarruflu dekoratif aydınlatmalarla başlattığı çalışmalara devam ediyor.

Şehrin en çok kullanılan ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Aşık Molla Caddesi ve Ebulfeyz Elçibey Caddesinde enerji tasarruflu dekoratif led aydınlatma direklerinin montajını gerçekleştiriyor.

Teknolojik donanımlarla tasarlanan 500 adet Tasarruflu led aydınlatmalar sayesinde az enerji kullanılarak daha çok aydınlanma sağlanacak. Yüzde 60 enerji tasarruflu LED aydınlatmalar aynı zamanda yüzde daha fazla ışık sağlıyor. Göreve geldiği günden beri kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dekoratif led aydınlatmalarla yüzde 60 tasarruf sağlanacağını duyurdu.

Şehre estetik görünüm kazandırmak için birçok çalışma yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada; “dekoratif aydınlatmalarla şehrimiz daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL