Genel

Yayın Hayatımıza Ara veriyoruz

Yayın Hayatımıza Ara veriyoruz

Loading

İlkhavadisgazetesi.com Haber sitesi olarak yayın yapan haber sitemizin yayınlarına bir süreliğine ara vereceğimizi üzülerek değerli okuyucularımıza üzülerek bildiririz.

Son günlerde Aksaray’da basın camiası içerisinde bir takım tatsızlıklar yaşandığı aşikardır. Bu sebepten dolayı haber sitemizin yayınlarına bir süreliğine ara verme kararı almış bulunmaktayız. İnsanların Haber almasını engellemek için zaman zaman saldırıya uğrayan canını hiçe sayarak sırf vatandaşa haber  vermekten başka bir amacı olmayan Haber muhabirlerinin  tehdit ,darp vb. eylemlerle sindirilmeye çalışılması 2021 yılının başlarında daha da artarak devam etmektedir.

Yayın ilkelerimize ters haber yapmamak için ( Birilerine sırf yaranmak için haber üretmek .  Gerçekleşmiş bir olayı Haber yapılmaması için  baskı ve tehdit ile sindirme politikasının devreye sokulması gibi nedenler) İlkhavadisgazetesi.com haber sitemiz bir süre yayın hayatına ara verecektir. Değerli takipçilerimize bizlere destek veren meslektaşlarımız önem ile duyurulur.

Farklı bir oluşum ile farklı bir habercilik platformunda Haberciliğe Devam edeceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL