Genel

“Yabancı Uyruklu vatandaşlar ülkelerine gönderilsin” imza kampanyasına yoğun ilgi

“Yabancı Uyruklu vatandaşlar ülkelerine gönderilsin” imza kampanyasına yoğun ilgi

Zafer Partisi Aksaray il teşkilatı Aksaray’ın farklı noktalarında üye kayıt çalışmaları ve Zafer Partisi’nin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor.

Vatandaşların yoğun olduğu noktalara stant kuran Zafer Partisi Aksaray il teşkilatı, vatandaşların yoğun olduğu Kültür parkta stant kurarak Zafer Partisinin başlattığı “Yabancı Uyruklu vatandaşlar ülkelerine gönderilsin” imza kampanyası ve tanıtım broşürleri vererek Zafer Partisi’nin yabancıların ülkelerine gönderilmesi hakkında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendiriyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Zafer Partisi standına özellikle ilk defa oy kullanacak gençler yoğun ilgi gösteriyor. İlk defa oy kullanacak gençler “ Neden Zafer Partisine oy vereceksiniz”  sorularına cevapları “ Zafer Partisi gençleri önemsiyor. Bizim yaşadığımız sorunları analiz edip çözüm yolları hakkında her platformda dile getiriyor. İlk defa kullanacağımız oyumuz ile Zafer Partisi’ne destek vereceğiz” diyerek Zafer Partisi’ne açık destek vereceklerini belirttiler.

Zafer Partisi’nin “Yabancı Uyruklu vatandaşlar ülkelerine gönderilsin” imza kampanyasına vatandaşların ve özellikle oyunu ilk defa kullanacak gençlerin yoğun ilgisi karsısında Zafer Partisi Aksaray il teşkilatı Aksaray geneline yayarak çalışmalarını geceli gündüzlü sürdüreceklerini belirterek. “Zafer Partisine vatandaşlarımızın teveccühünün yoğunluğu ve özellikle oyunu ilk defa kullanacak gençlerin yoğun ilgisi karsısında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını her platformda dile getiriyoruz bıkmadan usanmadan cesurca dile getirmeye devam edeceğiz. Ülkemizde yabancı mültecileri istemiyoruz. Yabancı mülteciler ülkelerine dönmelidirler. Misafir olarak geldikleri ülkemizde kalıcı olarak kalmalarını istemiyoruz. Kendi vatandaşlarımız işsizliğin pençesinde yaşam mücadelesi verirken yabancı mültecilere bakmak gibi bir lüksümüz olamaz.” Diyerek başlattıkları imza kampanyasının ne kadar önemli olduğunu belirtiler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL