Genel

Vali Aydoğdu, Bu manzarayı görmek bizi çok sevindirdi’

Vali Aydoğdu, Bu manzarayı görmek bizi çok sevindirdi’

Vali Aydoğdu, “Bu manzarayı görmek bizi çok sevindirdi’

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu beraberinde Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Sakval ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak için Aksaray şehir merkezinde esnafı ziyaret edip, maske dağıttı.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Vali Aydoğdu, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda tedbirin elden bırakılmaması için zaman zaman vatandaş ve esnafa uyarılarda bulundu.

Vali Aydoğdu, Bu manzarayı görmek bizi çok sevindirdi’

Vali Aydoğdu, farkındalık oluşturmak için maske dağıttıklarını Aksaray’daki pandemi sürecinin kontrol altında olduğunu belirterek. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, basın mensuplarına şunları söyledi:

”Gördüğümüz manzara şu; Aksaray bu konuda çok hassas ve duyarlı, insanlarımız kurallara uymak konusunda gayet bilinçli. Bu manzarayı görmek bizi çok sevindirdi. Belediye, maskesi olmayan vatandaşlarımıza maske dağıtımı yapıyor. Bu konuda da şehrin her tarafında ciddi bir hassasiyet var. Aksaray zaten pandemi sürecinde çok ciddi bir tedbir almış. Şu an da durum kontrol altında, inşallah bu kurallara da beraber riayet ettiğimiz müddetçe kısa sürede bu beladan kurtulmuş olacağız. Şehr-i Süleha Aksaray yine üzerine düşeni yapmış. Bu bilinç bu şuurla devam ettiğimiz müddetçe büyük bir problem olmayacağını düşünüyorum.”

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL