Genel

Vali Aydoğdu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı

Vali Aydoğdu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı

Tarihi üstün başarılarla dolu Türk Milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zafer’i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır.

Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık yolundaki inancını, iradesini ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır.

Bugün; yine bir Ağustos ayında, asırlar önce Sultan Alparslan tarafından açılan Vatan kapısının Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tapusunun alındığı gündür. En değerlimiz Vatan’a, tek varlığımız canımızı sunduğumuz gündür.

Çok iyi bilinmelidir ki dünya durdukça bu millet var olacak, varlığından, birliğinden ve yüksek insani değerlerle insanlığa hizmetten asla taviz vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür. Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Aksaraylı hemşerilerimin ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Hamza AYDOĞDU

AKSARAY VALİSİ

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL