ASAYİŞ

Üzerine Atılı Suç İFTİRA ÇIKTI

Üzerine Atılı Suç İFTİRA ÇIKTI

Yalan ve iftira dolu bir haber ile bir ailenin hayatını altüst eden basın mensubuna, maddi manevi tazminat açacak olan mağdur Hamdi Dinç, atılan iftiradan aklandı.

“Taciz Etti”dediler, boşu boşuna dört buçuk ay cezaevinde kaldı

Aksaray Gençlik Spor il müdürlüğünde, kantin işletmeciliği ve servis şöförlüğü yapan Hamdi Dinç’in sprcu kızlardan N.T nin kazağını kaldırarak taciz ettiği iddiası ile hakkında açılan dava net,celenmeden, açığa alınarak cezaevine konulmuştu.

Dört Buçuk ay cezaevinde, haksız yere kalan Hamdi Dinç’in eşi ve çocuğunun yaşadıkları ise daha ağır oldu.

Ancak geçen süre sonunda önceki gün dava sonuçlandı. Ve dava sonucunda, Hamdi Dinç aklandı.

Hamdi Dinç hakkında üzerine atılı cinsel saldırı ve cinsel istismar suçları işlediğine dair yeterli somut delil ve belge bulunamadığı,  yapılan iddianın, Şüpheden uzak ,somut ve kesin ve inandırıcı bir delil elde edilemediği anlaşılarak, beraatına karar verildi

Olay,23 Şubat 2019 tarihinde Aksaray gündemine bomba gibi düşen bir haber Aksaray medyasında manşetlere taşındı.

Haber ;  Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi olan,40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli kişinin, 15 yaşında sporcu bir genç kıza CİNSEL İSTİSMARDA Bulunduğu konusunda idi.

Aksaray’da gazetecilik yapan Armağan Şen isimli Gazetecinin Özel Haberi imzası ile yayınlanan Haber; yayınlandığında oldukça sansasyon yapmıştı.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli şahıs “Bana iftira atılıyor ben suçsuzum” diye feryadı figan etse de. Gerçekliği tam olarak araştırmadan tek taraflı yapılan Haber yüzünden “ TACİZCİ” Damgasını yedi.

“TACİZCİ” “ KÜÇÜK KIZA CİNSEL İSTİSMAR EDEN SAPIK “ damgası ile Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli kişi Savcı karşısına çıktı.

Peki bu kişi Gerçekten “TACİZCİ” “ KÜÇÜK KIZA CİNSEL İSTİSMAR EDEN SAPIK” mıydı? Bu kişinin haberi yapılırken onun küçük bir çocuğu olduğu göz önüne alındımı?

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli kişinin çocuğu nasıl bir psikolojik işkenceye mahkum oldu?

Ailesi bu kara leke ile nasıl bir psikolojinin içerisine itildi ?

Cevap arayan bu sorular sıralanırken Gazeteci Armağan Şen tarafından yapılan özel haber ile  “TACİZCİ” “ KÜÇÜK KIZA CİNSEL İSTİSMAR EDEN SAPIK” damgası yiyen,  Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç,  çıkarıldığı mahkeme tarafından aklandı.  Mahkeme Suçsuz buldu. Kısacası beraat etti

Peki Haber yapılırken göz önünde bulundurulmayan Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli şahsın küçük evladının çektiklerinin hesabını kim verecek.

Şimdi Adalet Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ( Servis Şoförü) ve aynı zamanda Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan spor Kompleksinde kantin İşletmecisi 40 yaşındaki Hamdi Dinç isimli şahsın çocuğu için işleyecek. “TACİZCİ” “ KÜÇÜK KIZA CİNSEL İSTİSMAR EDEN SAPIK” damgasını vuranlardan Adalet önünde hesap soracak.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL