ASAYİŞ

Üzerine Atılan Suçlamadan Aklandılar

Üzerine Atılan Suçlamadan Aklandılar

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 400 yataklı yeni yerine taşınması esnasında yapılan Vurgun haberlerinin ardından görevlerinden alınan Metin Güzel, Şahin Tüysüz ve Lütfi Alkış bugün resmen görevlerine iade edildiler.
Aksaray halkının tamamı Metin Güzel düzgün kişidir adalet er ya da geç tecelli edecektir diyerek destek verdikleri Metin Güzel ve arkadaşları nihayet kamu önünde de aklanmış oldu ve yapılan ihbarın asılsız olduğu, trilyonluk zarar haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
Yapılan asılsız ihbarlar Aksaray halkında derin üzmüştü. Göreve iadeleri konusunda alınan karar kamuoyundan olumlu tepki aldı.
Görevlerine iade edilen Metin Güzel, Şahin Tüysüz ve Lütfi Alkış’a yenide memuriyet hayatında başarı dileklerini iletenler arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10 milyon değerinde malzeme ve cihaz kaybolmasıyla başlayan,sorgulama esnasında,müdür ve beş personelin göz altına alınmıştı.
Başlayan süreçte,Metin Güzel’e iftira atıldığı konusunda yaygın bir görüş hakimdi.
O tarihlerde Metin Güzel’in bu suç işlemeyeceğine kanaat getiren Aksaray Halkı, adaletin mutlaka bir yerini bulacağı inancını kaydetmişti.
İlerleyen sorgulama ve araştırmalar ile, sonuç bahse konu olan vurgunda Hastane müdürü olan Metin Güzel’inde hem cezaevine konulması hemde görevden alınması ile nihayetlensede,Metin Güzel’in suçsuz olduğu ortaya çıkmıştı.
Titiz bir çalışma yapılarak, olayın faillerine ulaşılırken, Hastane Müdürü Metin Güzel’in suçsuzlığu anlaşılınca, serbest kalmış ve kendisini sevenleri mutlu etmişti.
Önceki gün ise ,sevindirici bir gelişme yaşandı. Hastane Müdürü Metin Güzel görevine iade edildi.
Adaletin yerini bulduğu belirtilen paylaşımlarla, Metin Güzel’e olan güven duygusu gündeme getirildi.
Ancak başından beri Hastane Müdür Metin Güzel’in suçsuz olduğu fakat, kendisini istemeyenlerin, ve onun görevden alınmasını isteyenler tarafından iftira atıldığı da ileri sürüldü.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL