Genel

Üniversite öğrencileri Can Dostları Unutmadı

Üniversite öğrencileri Can Dostları Unutmadı

Üniversite öğrencileri sokak hayvanları için mama ve su takviyesi yaptılar.

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına yerleştirilen mama ve su kaplarına belediye ekipleri ve üniversite öğrencileri mama ve su bıraktı.

Aksaray Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvan dostu belediyecilik örneği sergileyerek günün her saatinde sokak hayvanlarının bakım ve tedavisini gerçekleştiriyor. Belediyenin yaptığı bu uygulamaya farkındalık oluşturulmak amacı ile üniversiteli gençlerde dahil edildi. Park ve bahçelere daha önceden yerleştirilen Mama ve su kaplarına üniversite öğrencileri mama ve su doldurdu.

Üniversiteli gençler Aksaray Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına karşı gösterilen hassasiyeti takdir ile karşıladılar. Aksaray Üniversitesinde eğitim alan gençler, sosyal hayatları içerisinde parklarda ve açık alanlarda karşılaştıkları su ve mama kaplarının doldurulması için duyarlı olunması gerektiğini söylediler. Gençler sokak hayvanlarının beslenmesi, barındırılması ve rehabilite edilmesi amacı ile birçok çalışma yürüten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL