Genel

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Teşkilatlanma çalışmalarına başladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Teşkilatlanma çalışmalarına başladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Aksaray’da Teşkilatlanma Çalışmalarına başladı. Aksaray’da teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Türkiye Değişim Partisi (TDP) yöneticileri Aksaray Türkiye Değişim Partisi (TDP) il başkanlığı konusunda fizibilite çalışmaları için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Aksaray’da Teşkilatlanma çalışmaları için bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP)  heyeti Aksaray Anadolu’nun Sesi Gazetesini ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kurucu üyesi Bahar Sarıoğlu, Kayseri İl Başkanı  Ramazan Uç, Teşkilat Başkanı İbrahim Özdemir, Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Ağkaya, Gül Akkaya  ile birlikte Aksaray Anadolu’nun Sesi Gazetesini ziyaret etti.

Aksaray Anadolu’nun Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi ve Aksaray Türkistan İş Adamları Dostluk Derneği Başkanı iş Adamı Cevat Boysak tarafından karşılanan Türkiye Değişim Partisi yöneticileri Aksaray’da teşkilatlanma konusunda çalışmalar yaptıklarını bu çalışmalar esnasında bir dizi ziyaretlerinin olduğunu, belirterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan  Türkiye Değişim Partisi (TDP)  Kurucu üyesi Bahar Sarıoğlu,  Seçimden seçime halkın arasında olanlardan olmadıklarını, oy toplamaya değil sevgi ve güven toplamak için yollarda olduklarını belirtti.

Bahar Sarıoğlu, “Vatandaşların bize olan ilgisi -sevgisi bizleri memnun ediyor, gurur veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki gönül dostlarımız bize gönüllerini açtılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’nin değişime ihtiyacı var ve bunun da tek yolu Türkiye Değişim Partisi’dir” açıklamasını yaptı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL