ASAYİŞ

Türk bayrağı ile Atatürk portrelerini kaldırdılar

Türk bayrağı ile Atatürk portrelerini kaldırdılar

AKP’li adayın Taşpınar Beldesinde seçimi kazandıktan sonraki ilk icraatı çarşı merkezinde ki   aydınlatma direklerin de  yıllardır Türk bayrağı ile birlikte takılı olan Atatürk bayraklarını söküp  yerine belediye logolu bayraklar takmak olmuştur. Ayrıca belediye makam odası ve personel odalarındaki Atatürk resimli ve Atatürk’ ün sözleri bulunan yeni panolarda toplatılmıştır. Yine seçim sonuçları kesinleşmeden, Seçim Kurulu seçim sonuçlarını onaylamadan, daha Mazbata alınmadan 2 Nisan günü mesai bitiminden sonra belediye binası yetkisiz kişiler tarafından açılmıştır. Belediye personeli olmayan, herhangi bir vasfı bulunmayan kişiler belediye araçlarını kullanmış, başkana ve personele talimatlar vermiştir. Belediye makam odasındaki yeni alınan makam koltuğu binadan atılarak, bıçakla kesilerek yandaş birahane ye kullanması için verilmiştir. Çalışan personele günlük tuvalet temizleme nöbet çizelgesi hazırlanmıştır.

Taşpınar’da olup bitenleri ibretle izlemekteyiz. Öncelikle Belediye Başkanı olan Metin Dağ’a şunu hatırlatmak isterim. Savaş değil, seçim kazandınız. Belediye personeli Cihan Yüksel’in emir eri değil, köle değil her biri kamu çalışanıdır. Sizi hoşgörüye, sağduyuya ve hizmete davet ediyorum.

Ayrıca size ve sizin gibi düşünenler Atatürk’ün resminden, sözünden ve isminden neden rahatsız oluyorsunuz? Açık açık anlatında da milletimiz duysun ve ona göre tercihini yapsın.

Her ne kadar siz kabul etmeseniz de UNESCO’nun Birleşmiş Milletler Bilim ve Kültür Örgütü’nün 152 ülkesinin oybirliği ile yapmış olduğu ATATÜRK tanımlaması şöyledir;  Mustafa Kemal ATATÜRK, Uluslarası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir inkılapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din ırk ayrımı göstermeyen, eşi olmayan bir devlet adamı  ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur.

Tabelalardan ismini silseniz de, resimlerini kaldırsanız da, sözlerini yok saysanız da ATATÜRK’ü beyinlerimizden ve kalplerimizden asla silemeyeceksiniz. Bizler yeryüzünde var oldukça O bizim önderimiz, rehberimiz ve liderimiz olmaya devam edecektir ve Atamızın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

RAMAZAN KOÇAK  / CHP İL BAŞKANI

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL