Genel

Türemiş “KAT İTTİFAKI ARTIŞI OLMAZSA OLMAZIMIZ”

Türemiş “KAT İTTİFAKI ARTIŞI OLMAZSA OLMAZIMIZ”

“HEP BİRLİKTE HER İHTİYACA CEVAP VERECEK YENİ YAŞAM ALANLARI İNŞA EDECEĞİZ”

“KAT İTTİFAKI ARTIŞI OLMAZSA OLMAZIMIZ”

 İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş “Kat irtifakını yükselteceğiz. İlimize yakışır yeni yerleşim alanları projelerimiz ile yeni yaşam alanları oluşturacağız” dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini ara vermeden sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş Müteahhitler Odası, İŞKUR Müdürlüğü, Mimarlar Odası, Aksaray Esnaf ve Kredi Kooperatifini ziyaret etti.

Müteahhitler Odası Başkanı Fatih Güneş ve yönetim kurulunun belediye başkan adayları için hazırladığı önerileri içeren dosyayı inceleyen Türemiş, “İlimize maddi anlamda çok büyük katkısı olan Müteahhitler Odası ve kıymetli müteahhitlerimiz benim de en yakın mesai arkadaşlarım. Ortak işler yapıyoruz. İl merkezimizin yeni, modern bir imar planına ihtiyacı var. Kentsel dönüşümle birlikte müteahhitlerimizin istediği kat irtifakının yükseltilmesi bizim ilk öncelikli eylem planlarımız arasında yer alıyor. Nasip olur, halkımız da teveccüh gösterirse, İl merkezimizden başlayarak 48 mahallemizde her ihtiyaca cevap verecek, yeni yaşam alanlarını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Müteahhitler Odası ziyaretinin ardından Mimarlar Odası, İŞKUR Müdürlüğü ve Esnaf Kredi Kooperatifini de ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Türemiş, kurum çalışanlarıyla da tek tek tokalaşarak sohbet etti, desteklerini istedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL