Genel

Türemiş “1 Nisan Sabahı Baharın Güneşi İYİLER İle Doğacak”

Türemiş “1 Nisan Sabahı Baharın Güneşi İYİLER İle Doğacak”

“SOSYAL MEDYADA DEĞİL SOKAKLARDAKİ ANKETE KULAK VERİN…”

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Aksaray’ın tartışmasız en iyi seçim çalışmasını yaparak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş hafta sonu Büyük Bölcek, TOKİ Yunus Emre, Bedir Muhtar, Kalanlar mahallesi sakinleri ve esnaflarını ziyaret etti.

Gittiği her mahallede vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Türemiş, “7den 70’e vatandaşımız dertli” dedi. “55 Gündür Şehrimizi adım adım geziyoruz” diyen Türemiş “Hemşehrilerimizin bize karşı ilgisi, samimiyeti, hoş sohbetleri bizlere olan teveccühü her mahallede, her sokakta her caddede ve hanede aynı giderek artıyor.  Bizler bu seçimde çok büyük bir sürpriz yapacağız. Sosyal medyada yayınlanan anketlerin gerçekle uzaktan yakından alakası yok” diye konuştu. Türemiş “Gerçek anketi sahada hemşerilerimiz ile bizler yapıyoruz, Vatandaşımız kararını vermiş ‘Bu Gelenler İYİ’ler diye karşılanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bakın İYİ’ler Geliyor Diyorlar”

Türemiş “Bizlere halini anlatan hemşehrilerimiz bize soruyor. ’17 Yıldır sözlerle avutulduk Yapacakları hizmetleri 17 yıldır yapmamışlar da yenimi akıllarına gelmiş. Yok artık bizler AK Parti ve onların yanında yer alanlara destek olmayacağız’ diyorlar. Bugün vatandaş pazara giderken iki defa düşünüp hesap yapıyor” diyerek “Aksaray Belediyesinin şehrimizin her ferdine yetecek kadar imkan, her ferdine yetecek kadar istenirse iş ve istihdam alanı açacak gücü var. Hep söylemişimdir ‘Ben 230 bin vatandaşımızın Başkanı olacağım’ Herkes bilsin ki bizlerin tek derdi hizmet etmek. Öyle yap bozlarla başkalarının yaptığı gibi birilerinin ekmekleriyle uğraşmak değil. Tüm kadrolarımız ile bu şehri en iyi şekilde modern şehirler seviyesine taşımak olacaktır” şeklinde konuştu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL