ASAYİŞ

Turan yaldır: “İktidar 20 yıldır Aksaray – Ortaköy yolunu yapamadı”

Turan yaldır: “İktidar 20 yıldır Aksaray – Ortaköy yolunu yapamadı”

Millet İttifakı Aksaray 1.sıra Milletvekili adayı Turan Yaldır, “20 yıldır yol yapmakla övünen iktidar Aksaray – Ortaköy yolunu yapamadı”

Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da ziyaretlerde bulunmaya devam eden Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, yapımı yılan hikayesine dönen Aksaray-Ortaköy ilçesi Kırşehir yolu üzerinde açıklamalarda bulunarak, “20 yıldır yol yapmakla övünen iktidar, Aksaray Ortaköy yolunu bir türlü yapamadı” dedi.

Aksaray Ortaköy ilçesi Kırşehir yolu üzerinde 2015 yılında milletvekili adayı iken yine açıklama yaptığını hatırlatan Turan Yaldır, iktidarın yol yapmakla övünmesine rağmen bu yolu bir türlü yapamadığını belirterek, “Ortaköylünün bu yolda çektiği çile, yitirdiği canlar, kaza ve ölüm tehlikesi Ortaköylünün makus talihi oldu” dedi.

2015 yılından günümüze Ortaköy ilçesinin neredeyse hiçbir devlet yatırımı almadığını söyleyen Yaldır, 1957 yılında ilçe olan Ortaköy ilçesi hastanesinin hala yetersiz doktordan dolayı sıkıntı yaşadığını belirterek, “Kadın doğum bölümü yok. Ortaköylünün başı ağrısa bu rezil yolu kullanarak ya Aksaray’a ya da Kırşehir’e gitmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı.

Ortaköy ilçesine bağlı 30 köyün hepsinin sahipsiz olduğunu söyleyen Millet İttifakı Milletvekili adayı Yaldır, “Önceden köylerimizde sağlık ocakları vardı. Maalesef hepsi kapatılmış. Aksaray’ın en büyük ilçesinin merkezinde ne düzgün bir spor tesisi ne de bir gençlik merkezi var. Okulların durumu içler acısı, spor salonları yok, gençlerimiz umutsuz. Yıllardır verilen vaatlere rağmen Ortaköy’ün büyük bir bölümünde hala doğalgaz yok.” ifadelerini kullanarak, Ortaköy’ün kaderini birlikte değiştireceklerini belirtti.

Ortaköy’ümüze Hak Ettiği Zenginliği Getirmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız

Yaldır, “Önemli bir değerimiz olan Ortaköy’ümüzü Yunus Emre’siyle, Taptuk Emre’siyle Ozancık köyü yeraltı şehri ile hak ettiği hizmeti yatırımı huzuru ve zenginliği getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diyerek, Ortaköy halkına söz verdi.

Gerekirse Yolu Kapatıp Sesimizi Duyuracağız

Otoban yolunu fırsata çevirerek, Ortaköy ilçesi organize sanayisinin gelişmesi için girişimde bulunacaklarını belirten Yaldır, “Aksaray Ortaköy ilçe yolunun yapılması için gerekirse yolu kapatıp sesimizi duyuracağız. Ortaköy’e yakışır bir stadyum bir spor salonu ve bir gençlik merkezi getireceğiz. Devlet Hastanesini tam teşekküllü hale getirip doğalgazın her haneye ulaşmasını sağlayacağız ve seçimden sonra köylerimizin muhtarları ile mutlaka düzenli olarak bir araya gelip sorunlarını dinleyip çözümler üreteceğiz. Yanı başımızdaki Kızılırmak Nehrinden faydalanarak kuraklaşan Ortaköy arazilerinin bolluk ve berekete kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

Sadece Destek Verin ve Sabredin

“Sadece destek verin ve sabredin” diyen Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, “Çok az kaldı. Bir evladınız, bir kardeşiniz olarak size söz veriyorum. 15 Mayıs sabahına büyük umutlarla uyanacak, birlikte başaracak ve hep birlikte kazanacağız” açıklamasında bulundu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL