ASAYİŞ

Tır ve Kamyonette Kaçak akaryakıt ele geçirildi

Tır ve Kamyonette Kaçak akaryakıt ele geçirildi

Aksaray’da boş arazide bulunan tır ve kamyonete yönelik gerçekleştirilen operasyonda bin 300 litre kaçak yakıt ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Aksaray’da bir şahısın atık madeni yağları geri dönüşüm tesislerinde işleyip araçlara yakıt olarak satıldığı ihbarını aldı.

İhbarı değerlendiren ve harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüpheli M.Ö. (43) isimli şahsı takibe aldı. Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri,  Aksaray Adana yolunda bulunan boş bir arazide satış yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, tarafından yapılan operasyonda 68 plakalı kamyonet ile 07 plakalı tıra yakıt aktarımı yapıldığı anda M.Ö. ve B.K (48) suçüstü yakalandı. Kamyonet ve tırda yapılan aramalarda 1 adet jeneratör, 1 adet yakıt aktarım düzeneği, 68 plakalı araçta yaklaşık 800 litre kaçak yakıt, 07 plakalı aracın deposunda yaklaşık 500 litre kaçak yakıt olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesine götürüldü

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL