ASAYİŞ

Testi pozitif çıktı savcı, katip ve polisler karantinaya alındı

Testi pozitif çıktı savcı, katip ve polisler karantinaya alındı

Cinsel İstismar Sucundan tutuklanan 17 yaşındaki E.Y isim li şahısın Covid-19 testi sonucu pozitif çıkınca, buna temasta bulunan adliyede görevli savcı, katip, ve polislere Perşembe gününe kadar izin verilerek evlerinde karantinaya alındı. Gencin ailesinden de 10 kişiye Covid-19 testi yapıldı.

Geçtiğimiz Hafta Cinsel İstismar Sucundan Adliyeye Çıkarılan 17 yaşındaki E.Y isim li şahıs tutuklanmıştı.

Tutuklanacağını Duyan E.Y Adliyeden Kaçmaya çalışmış Zanlı ve Polisler arasında Kısa sureli kovalamaca Sonucu yakalamış tekrar adliyeye getirilerek islerine devam edilen E.Y’nin tamamlanan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmeden önce polis ekipleri tarafından sağlık kontrolü ve Covid-19 testi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Burada test örnekleri alındıktan sonra E.Y, Karabük Kapalı Cezaevine teslim edilmişti.

Pozitif çıkınca temasta bulunan herkes karantinaya alındı

17 yaşındaki E.Y’nin sonucu pozitif çıkınca, buna temasta bulunan adliyede görevli savcı, katip, ve polislere Perşembe gününe kadar izin verilerek evlerinde karantinaya alındı. Gözaltı süreci ile adliyeden kaçtıktan sonra yakalayan polislerle birlikte gence temasta bulunarak ev karantinasına gönderilenlere Perşembe günü test yapılacağı öğrenildi. Öte yandan gencin ailesinden de 10 kişiye test yapıldı.

Haber : Muhammet Onur Çakır / Karabük

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL