Genel

Tatlı su çilesini bir an önce bitirin

Tatlı su çilesini bir an önce bitirin

Aksaray Belediyesi atölyelerinde üretilen 2021 yılı Ağustos ayı sonlarında tatlı su şebeke hattı olmayan, Aksay’ın merkez Cumhuriyet, Yunus Emre, Kalanlar, Bedir Muhtar, Zafer, İstiklal ve Hürriyet Mahallerinde vatandaşlara hizmet veren, 5 ton su kapasitesine su kabinleri olumsuz hava şartları nedeniyle 2022 yılı başında kullanıma kapatılmıştı.

Hava sıcaklıklarının normale döndüğü bu günlerde vatandaşlar tatlı su kabinlerinin tekrar hizmete sokulacağı günleri bekliyor.

Aksay’ın merkez Cumhuriyet, Yunus Emre, Kalanlar, Bedir Muhtar, Zafer, İstiklal ve Hürriyet Mahallerinde ikamet eden vatandaşların bu günlerde ortak bir çile ile yüz yüzeler. Kot farkı nedeniyle Tatlısu çeşmesi olmayan mahallelerde yaşayan vatandaşlar özel otolarına koydukları su damacanaları ile Evrah Mezarlığı yanındaki Tatlı su çeşmesi başta olmak üzere çeşitli yerlerdeki tatlı su çeşmelerinden tatlı su ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Araçları olmayanlar ise ya marketlerden ya da komşusunun aracıyla ortaklaşa karşılamanın çabasındalar.

Vatandaşlar  Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer başta olmak üzere tüm yetkililere çağrıda bulundu. Mahallemize monte edilen  5 Ton kapasiteli tatlı su kabinlerinin bir an önce kullanıma sokulmasını sağlayın. Bu çileyi çekmek istemiyoruz, havalar artık düzeldi. serdeneşinde bulundu.

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL