ASAYİŞ

Tatbikatta facianın eşiğinden döndüler

Tatbikatta facianın eşiğinden döndüler

Aksaray Merkez’de bulunan Yunus Emre Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu itfaiye tatbikatı facia ile sonuçlandı. 5 öğrenci ve 1 itfaiye eri yaralandı. İtfaiye erinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

 Olay; sabah saatlerinde Aksaray Merkez Fatih Mahallesinde bulunan Aksaray Belediyesi  itfaiye Müdürlüğü hizmet binasında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Yunus Emre Lisesi öğrencilerine itfaiye tatbikatı eğitimi verildiği sırda 5 öğrenci ve 1 itfaiye eri itfaiye merdivenli aracın merdivenine çıkarak yükselmeye başladı. Yaklaşık 5 metre yükselen itfaiye merdiveni bilinmeyen bir nedenle yere düştü. Merdiven kabini içerisinde bulunan E.T. (16), A.S.(16),C.Ö.(16),B.E. (16) ve G.A.(16) isimli öğrenciler ile itfaiye eri Emrullah Akıskalı (22) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra ambulanslarla 4 öğrenci ve 1 itfaiye eri ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis bölümüne, 1 öğrenci ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan itfaiye eri Emrullah Akıskalı (22) nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL