ASAYİŞ

Tartışma Cinayet ile Sonuçlandı

Tartışma Cinayet ile Sonuçlandı

Aksaray’ın Bağlıkaya Beldesinde Çiftçi Malları Koruma Derneği Eski ve Yeni Başkanlarının Tartışması Cinayet ile Sonuçlandı

Olay, Aksaray merkez Bağlıkaya Beldesinde meydana geldi. İddialara göre, Belde Belediye binası altında hizmet veren Çiftçi malları koruma bürosunda önceki dönem Çiftçi malları koruma başkanı Mustafa K., Mevcut başkan Ali C. ve Ali C ´nin kardeşi Yusuf C. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine eski başkan Mustafa K. üzerinde bulunan tabancayla ateş etti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Ağır yaralanan Yusuf C.(44) Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yusuf.C. (44) Hastanede doktorların tüm çabalarına ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayların devam etmemesi ve farklı olaylar çıkmaması için Jandarma ekipleri beldede yoğun güvenlik önlemi aldı. Cinayet şüphelisi Mustafa K. olaydan bir süre sonra jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili Cumhuriyet savcılığı ve Jandarmanın başlattığı soruşturma devam ediyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL