Genel

Şehit Polis Ayhan Demirel’in adı verildi

Şehit Polis Ayhan Demirel’in adı verildi

Sarıyahşi Polis Merkezi Amirliğine Şehit Polis Ayhan Demirel’in adı verildi

Vali Ali Mantı: “Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmaya hainlerin gücü yetmeyecek”

2016 yılında kendi isteği ile göreve gittiği Şırnak’ta bölücü örgüt mensupları ile girilen çatışmada şehadet şerbetini içen Özel Harekât Polisi Ayhan Demirel’in adı memleketi Sarıyahşi İlçe Emniyet Amirliğine verildi.

Vali Ali Mantı şehidin ailesi, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve vatandaşların katıldığı törende yaptığı konuşmasında şehidin isminin ebediyen yaşatılacağını söyledi.

Vali Ali Mantı konuşmasında: “Ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Bu milletin birliğini,  dirliğini,  beraberliğini bozmaya içerde ve dışardaki hain güçlerin gücü yetmeyecektir. Rabbim bu ülke için mücadele eden şehit düşen şehitlerimize rahmet eylesin, onların şefaatinden bizleri mahrum etmesin. Şehit polisimiz Ayhan Demirel’in ismi polis merkezi amirliğimizde ebediyen yaşayacaktır. Tüm şehitlerin ruhu şad olsun.”dedi.

Yapılan duanın ardından Sarıyahşi Şehit Polis Ayhan Demirel Polis Merkezi Amirliğinin yeni ismi için  Vali Ali Mantı şehidin babası İbrahim Demirel ve davetlilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirildi. Vali Ali Mantı şehit ailesi ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL