ASAYİŞ

Şehit Lokman Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesi verildi

Şehit Lokman Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesi verildi

Vali Aydoğdu Şehit Lokman Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesini takdim etti

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 3 Kasım 2022 tarihinde Kuzey Irak Pençe- Kilit Harekatı’nda şehit düşen Lokman Akçağlayan’ın ailesini Valilik Makamında ağırladı. Şehit Lokman Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesini takdim etti

Şehit Lokman Çağlayan’ın annesi Sultan, babası Nurettin ile şehidin eşi Şerife Akçağlayan ile bir süre görüşen Vali Aydoğdu bütün şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Şehit ve gaziler sayesinde vatan topraklarında özgürce yaşadıklarını ifade eden Vali Aydoğdu “Vatanı ve tüm mukaddesatı  için canını hiç çekinmeden ortaya koyan aziz şehitlerimizin aile ve yakınları bizlere en değerli emanetleridir. Devletimiz, milletimiz bizler her zaman şehit ailelerimizin yanlarındayız” dedi.

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ünde hazır bulunduğu ziyarette 3 Kasım 2022 tarihinde Kuzey Irak Pençe- Kilit Harekatı’nda şehit düşen Lokman Akçağlayan’ın ailesine ‘Şehadet Belgesi’ Vali Aydoğdu tarafından takdim edildi.

Şehitliğin onur ve gururunu yaşadıklarını vurgulayan aile üyeleri ‘Vatan Sağolsun’ diyerek Şehit Lokman Akçağlayan’ın isminin yaşadığı Taşpazar Mahallesi 817 nolu  sokağa verilmesi hususundaki ilgilerinden dolayı Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL