Genel

Seçim Derdi bitti Geçim Derdi Başladı

Seçim Derdi bitti Geçim Derdi Başladı

31 Mart seçimleri bitti seçim zamanı vatandaşa birçok vaatler yapıldı. Şimdi vatandaş vaatlerin yerine getirilmesini beklerken geçim derdine düştü.

Seçim zamanı işlerini bırakıp taraf oldukları siyasi partinin peşinden koşanlar seçimin bitmesiyle boşladıkları işlerinin başına geçerek işleri toparlamaya çalışa dursunlar vatandaş yeni seçilen başkanlardan icraatlarına bir an önce başlamalarını beklemekte. ( Tabii hayırlı olsun ziyaretlerinden fırsat bulabilirlerse ) .

Aksaray’ın son 3 ayında hizmetleri rolenteye alınan hizmetlerinin bir an önce başlaması gerekiyor. Bir önceki dönemde 4,5 sene Aksaray Belediyesini yöneten yönetim seçildikleri ilk günü hizmet aşkını seçimde adayların açıklandığı son 2,5 ay hizmetleri aniden durdurması Ak Partiye hatırı sayılır oy kaybettirirken aynı partiden seçilen Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçer’i oldukça zor bir sürecin beklediği aşikar.

Birçok eleştirilere göğüs gererek seçim çalışmalarından başarı ile çıkan Evren Dinçer’in işi hiç kolay değil. Aksaray’ın çözüme kavuşmayı bekleyen sorunları çoğalmadan bir an önce çözüme kavuşturacak projelerin bir an önce devreye girmesi için çalışmalara başlanması gerekiyor.

Seçilmiş kişiye hayırlı olsun ziyaretleri seçildiği andan itibaren bir çikolata bir demet çiçek ile makamı meşgul ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunulma geleneğinin değişmesi gerekiyor.

Seçilmiş kişi gelen ziyaretçileri ağırlayarak kaybedeceği zamanı Aksaray’ın gelişmesi için yarım kalan veya hiç ele alınmadan es geçilen hizmetleri tamamlamakla geçirmesi daha uygun olacağı kanısındayım.

31 Mart Yerel Seçimlerinde halkın tevazusunu kazanarak Görev başına gelen tüm seçilmişleri tebrik eder seçildikleri görevlerinde başarıların devamını dilerim. Yapacağınız iyi hizmetlerin takipçisi olacağımızı yapılması gerektiği halde yapmadığınız hizmetlerin olması halinde onları da ifşa edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Sevgi, hoşgörü ve sağlıklı bir yaşam dileklerimle.

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL