ASAYİŞ

Sağlık Çalışanlarına şiddetin adresi Aksaray

Sağlık Çalışanlarına şiddetin adresi Aksaray
Aksaray’da Hasta ve yakınları, ‘serum’ nedeniyle 2 sağlık memurunu darp etti.
Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde tedavi için gelen bir erkek şahıs ve 2 yakını, serumu geç çıkarma gerekçesiyle tartıştıkları bay ve bayan 2 sağlık görevlisini darp etti.
Olay, saat 16.00 sıralarında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre hastaneye tedaviye gelen Musa D. (39), annesi Döne D., ve yakını Filiz K., sağlık memurları Mahmut Okan (28) Gün ile Fatma Dönmez’e (26), Musa D.(39)’nin biten serumu kolundan çıkarmalarını söyledi. Sağlık memurları ise hasta yakınlarına serumu kapatarak beklemelerini işleri bitince çıkaracaklarını söyledi. Musa D. ve yakınları duruma tepki göstererek Mahmut Okan Gün ile Fatma Dönmez’i darp etti.
 Hasta ve yakınları tarafından darp edilen  sağlık çalışanı Mahmut Okan (28) Gün ile Fatma Dönmez (26), vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Darp raporu alan sağlık çalışanları Mahmut Okan (28) Gün ile Fatma Dönmez’ (26), şüphelilerden şikayetçi olmak için karakola gitti.
2 sağlık çalışanının şikayeti üzerine sağlıkçıları darp eden Musa D., annesi Döne D., ile Filiz K.’ polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.
2 sağlık çalışanının darp edilmesi ile ilgili soruşturma başlatıldı..

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL