Genel

Sadece kadın adayların katılacağı 24. Dönem POMEM Sınavları

Sadece kadın adayların katılacağı 24. Dönem POMEM Sınavları

Polis Akademisi Başkanlığı sadece kadın adayların katılacağı 24. Dönem POMEM Sınavları ile ilgili bir duyuru yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan duyuruda, söz konusu sınava katılacak adayların Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınav Merkezleri ile tarihleri belli oldu. 

24. DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ DUYURUSU

24. Dönem POMEM kadın polis alımı için gerçekleştirilecek söz konusu sınavlarda ön sağlık kontrol işlemleri ile fiziki yeterlilik sınavları uygulanacak. Bu sınavlara katılacak adaylar sınav giriş belgelerini Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinden e-devlet şifreleri aracılığıyla görüntüleyebilecekler. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından söz konusu sınava dair yayımlanan basın açıklamasında adayların şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğrenebilecekleri bildirildi. 

Kurum tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca adaylara sınav giriş konusunda uyarılarda bulunuldu. Polis Akademisi Başkanlığı bu konuda yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı. ”Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.”

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL