ASAYİŞ

Polise diklendi biber gazı ile etkisiz hale getirildi

Polise diklendi biber gazı ile etkisiz hale getirildi

Egzozu patlak motosiklet ile trafiğe çıkan kurye kendini durdurarak uyaran polis memuruna mukavemet gösterince biber gazı ile etkisiz hale getirildi.

Aksaray’da susturucusu sökülmüş motosikletle çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücüsü, kendini durduran ve ceza kesmek isteyen polis memurlarına zorluk çıkartınca biber gazı yedi. Biber gazı sıkılan motosiklet sürücüsü üst kısmını çıkartarak kendini yelledi.

Aksaray’daki olay, Merkez Büyük Bölcek Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi Tiyatro Kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve denetleme Şubesi ekipleri, yüksek ses yapan kurye motosikletini durdurdu.

BİBER GAZLI MÜDAHALE İLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ehliyet ve ruhsat sorduğu sürücü Fezayil S.’nin motosikletinin egzoz susturucusunun sökük olduğunu tespit eden polis ekipleri sürücüye ceza yazmak istedi.

Cezaya itiraz ederek polis ekiplerine mukavemette bulunan ve saldıran motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin biber gazlı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.

ELBİSELERİNİ ÇIKARIP KENDİNİ YELLEDİ

Biber gazının etkisiyle sürücü vücudunun üst kısmındaki kıyafetleri çıkartarak elbisesiyle yüzünü yelledi.

Uzun süre elbiseleriyle kendini yelleyerek rahatlamaya çalışan motosiklet sürücüsü, polis ekiplerinin, “Üzerini giy arkadaş, hasta olacaksın, üzerini giy” demesiyle elbiselerini giydi. Ardından sürücüye susturucu sökmekten ve çevreye rahatsızlık vermekten 420 TL para cezası kesildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL