ASAYİŞ

Polis Silahlı Kavga şüphelilerini Jet hızıyla yakaladı

Polis Silahlı Kavga şüphelilerini Jet hızıyla  yakaladı

21.03.2019 günü Saat:22:30 sıralarında Hürriyet Mahallesi 89.cu Cadde No:89, No:91 sayılı adresler önünde iki aile arasında meydana gelen “SİLAHLA KAVGA” olayı ile ilgili 1 ağır 3 şahısın yaralandığı olay ile ilgili sis perdesi aralandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 21.03.2019 günü Saat:22:30 sıralarında Aksaray merkez Hürriyet Mahallesi 89.cu Cadde No:89, No:91 meydana gelen silahlı kavga olayı için olayın gerçekleşmesi ardından olay ile ilgili çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda olaya karıştığı tespit edilen Cihan Y.(47), Ömür Y.(35),  Caner Y.(19) ile suça sürüklenen çocuk C.Y. ,  suça sürüklenen çocuk D.Y. ve suça sürüklenen çocuk Ö.Y. olayda kullandıkları 3 adet av tüfeği ve 98 adet fişek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda 18 adet kartuş elde edildi. Yakalanan şüphelilerin Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan sorgularının ardından 22.03.2019 günü adli mercilere sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Caner Y.(18), Suça Sürüklenen Çocuk  C.Y Cumhuriyet Savcılığınca, Cihan Y.(47) ve Ömür Y.(35) Adli Kontrol şartı ile Serbest kalmışlar, şüpheliler Suça Sürüklenen Çocuk  D.Y ve Suça Sürüklenen Çocuk  Ö.Y. tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL