ASAYİŞ

Polis Memuru Annesini iki yerinden vurdu

Polis Memuru Annesini iki yerinden vurdu

23 yaşındaki polis memuru bir çeşme kenarında mola verdi. Mola sırada çeşme başına şişeyi koyup beylik tabancasıyla ateş etme başladı. İddiaya göre silahının ateş alması sonucu yakına bulunan annesini kaza ile vurularak ağır yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Ağaçören ilçesi Göllü mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda yunus ekiplerde görev yapan polis memuru Aydın Ü. (23), izin alarak Şereflikoçhisar ilçesinde ikamet eden annesi Vahide Ü.’nün (64) yanına geldi. Aksaray Ağaçören ilçesinde ailevi bir işlerini hallettikten sonra Şereflikoçhisar ilçesine dönüş yolunda Ağaçören ilçesi Göllü mevkiinde bir çeşme kenarında mola verdi. Mola sırada çeşme başına şişeyi koyup beylik tabancasıyla ateş etme başladı. Nedeni henüz anlaşılamayan bir sebepten kazara silahının ateş alması sonucu silahından çıkan mermi yakında bulunan annesi Vahide Ü.(64) vurdu. Annesinin yaralandığını gören Aydın Ü., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla Ağaçören İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı. İlk müdahalesi yapılan Vahide Ü., durumunun ağır olması nedeniyle Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Oğlu tarafından kaza ile vurulduğu iddia edilen Vahide Ü.’nün (64) vücudunda sol kasığına 1 mermi giriş çıkışı ve sağ bacağına 1 mermi girişi olmak üzere 2 farklı kurşun yarası olması sebebiyle Vahide Ü. (64) ameliyata alındı.

Annesini kazara vurduğu önü sürülen polis memuru Aydın Ü. ise olayın ardından Ağaçören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüpheli polis memuru Aydın Ü. ilk ifadesinin ardından olaya karışan tabanca ile birlikte Ağaçören Jandarmaya Komutanlığına teslim edildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL