ASAYİŞ

Polis Eşlerinin düzenlediği Kermese yoğun ilgi

Polis Eşlerinin düzenlediği Kermese yoğun ilgi

Polis Eşleri Derneği (POLED)  Aksaray Şubesi tarafından kermes düzenlendi. Geliri üniversitelerde eğitim gören şehit ve gazi polis çocuklarına eğitim bursu olarak verilecek kermes 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Aksaray Valisi Ali Mantı eşi Işıl Mantı, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ Polis Eşleri Derneği (POLED) Genel Başkanı Arzu Gülveren, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, Baro Başkanı Erhan Toprak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Polis Eşleri Derneği Aksaray Şube Başkanı Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ yaptığı konuşmasında Şube olarak Aksaray’da 48 öğrenciye burs sağlarken 4 öğrenciye de eğitim yardımında bulunduklarını söyledi. Karabağ düzenledikleri kermesin 3 gün boyunca açık olacağını belirtti.

POLED Başkanı Arzu Gülveren ise yaptığı konuşmasında şehit aileleri ve gaziler ile aileleri ile her zaman beraber olduklarını düzenledikleri kermesler ile şehit çocuklarına eğitim yardımı ve burs sağladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi. Kermeste polis eşleri tarafından kuru gıda, giyecek, el işlemeleri ve mutfak eşyası ile börek, poğaça, kek ve pasta gibi yiyecekler satışa sunuldu.

Fotoğraf Sanatçısı Serdar ÖLÇEK destek verdi

 

Fotoğraf Sanatçısı Serdar ÖLÇEK çektiği birbirinden güzel fotoğraflarını kermes alanında sergileyerek fotoğrafların satışından elde edilen geliri kermese bağışlayarak destek verdi.

Aksaraylı Fotoğraf eleştirmenleri tarafından Aksaray’ın sayılı fotoğraf Sanatçıları arasında gösterilen Polis Memuru Fotoğraf sanatçısı Serdar Ölçek Objektifine takılan birbirinden farklı birçok fotoğrafları ile kermese destek vererek çorbada benimde katkım olsun dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL