ASAYİŞ

Özel Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açıklama yayınladı

Özel Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açıklama yayınladı

İlimizde Mehmetçik ilkokulunda özel öğrencilerin bir süredir okulda bazı veliler tarafından istenmediği ile ilgili haberler bizleri derinden üzmüştür.

Aynı mahallede aynı apartmanda beraberce yaşadığımız bir çok engelli kardeşimiz, evladımız, büyüklerimiz olan ve her türlü saygıyı yardımı gösteren bir toplumun fertleriyiz. Bu çocuklar toplumumuzun daha da ötesi bizlerin bir parçası . 15 yıldır özel eğitim ve rehabilitasyon alanında görev yapan bir insan olarak malesef otizmli çocuklarımız ve ailelerinin sorunlarını, karşılaştıkları sıkıntıları yakından bilmekteyiz. Bizler “Kolaylaştırınız! Zorlaştırmayınız! Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz! Birbirinizle anlaşın, iyi geçinin, ihtilâfa düşmeyin!” diyen bir peygamberin ümmetiyiz.
Yine peygamberimiz hadisi şeriflerinde “ “Mazlumun duâsından sakın! Çünkü, bu duâ ile Allah Taâlâ arasında bir perde yoktur.” diyor.
Yaşanan bu olaylar karşısında gerekli tedbirleri alan, bu özel çocuklar ve ailelerinin yanında yer alarak onlara destek veren ve en kısa zamanda bu çocuklar için yapılabilecek yeni ortam çalışmalarını başlatan başta Sayın Valimiz Ali MANTI bey, Il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer Kartal bey başta olmak üzere, destek veren tüm yetkililer ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz .
Halit ÜNAL
Özel Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL