Genel

Özel Çocuklar Mezuniyet sonrası Kep Fırlattı

Özel Çocuklar Mezuniyet sonrası Kep Fırlattı

2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde Aksaray Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek ve Uygulama (III Kademe) Okulunda beş sınıfta mezuniyet heyecanı yaşandı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası içerisinde çeşitli etkinliklerin yapıldığı okulda, ilk olarak hafta başında, Özel çocuklar ve öğretmenleri tarafından hazırlanan el emeği göz nurunu içeren sergi, Nora AVM’de açıldı. Sergiyi takiben, engelliler haftasının son günü okulda, mezuniyet töreni ve kep fırlatma heyecanı yaşandı.

Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek ve Uygulama (III Kademe) Okulunda gerçekleştirilen mezuniyet ve kep fırlatma törenine, Okul Müdürü Deniz HAN,  Okul Öğretmenleri, Öğrenciler, veliler, öğrenci yakınları ve Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Müdürü Bekir Kaya, Görme Engeliler Derneği Başkanı Ramazan DAĞ ile diğer engelli dernekleri temsilcileri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Deniz Han, velilere ve katılımcılara özel günde çocukları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Animatör eşliğinde çeşitli oyunların ve ikramın olduğu törende, Özel çocuklar adeta “Biz de varız” dediler.  Öğrenci velileri ise bu törenin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu ifade ederek, “Özel çocuklara sahip aileler olarak, “Mezuniyet ve Kep Fırlatma” törenini gerçekleştiren Hacı Ömer Usluer Meslek ve Uygulama Okulu Müdürü Deniz Han başta olmak üzere, öğretmenlere ve çocuklar üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederiz. Bizi mutlu ettiler” dediler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL