Genel

Ozan ARİF için MEVLİT

Ozan ARİF için MEVLİT

Dini vecibelerimizin siyasete alet ediliği Aksaray’da Müftülük Makamının siyasilerden korkusuna veremediği izinden Aksaray’lı vatandaşlar tepkilerini her platformda dillendirdiği seçim öncesi İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Özhan TÜREMİŞ Aksaray l vatandaşların isteğini yerine getirmek için kolları sıvadı. Bu konuda Yazılı açıklama yapan İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Özhan TÜREMİŞ yazılı ıklamasında şu görüşlere yer verdi.

Zorunlu bir açıklama ile birlikte tüm Aksaraylı vatandaşlarımızı Mevlid-i Şerif’imize davet ediyoruz!

Göz Bebeğimiz Aksray’ımızda hiç bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza dokunarak seçim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalardan ayrı olarak insani bazı çalışmalarda da yer alıyoruz. Şubat ayının 13. gününde hepimizin çok sevdiği, Türk Dünyası’nın en büyük ozanlarından, memleketimizin yetiştirdiği ulvi insan, Ülkücü camiaya büyük hizmetleri dokunmuş, camianın, Ülkemizin ve Türk Dünyası’nın çok sevdiği Ozan Arif’imizi kaybettik. 

Kendisini Ölümünün 40. gününde Mevlid-i Şerif ile anmak istedik. Ancak İl Müftülüğü’nden siyadi gerekçelerle red yanıtı aldık. 

‘Maalesef Vefa İstanbul’da bir semt adı olarak kaldı’ sözü zaman zaman gerçeğe böyle dönüşüyor işte… 

Biz biliyoruz ki gerçek ülkücüler, ahde vefayı iyi bilenler, bu davaya gönül verenler, hiçbir zaman Ozan Arif’e sırt dönmediler. Bunun en güzel örneğini de Merhum’un cenaze töreninde gördük. 

Biz de büyük Ozanımız’a vefatının 40. gününde bir Mevlid-i Şerif okutmak istedik. Sığ düşüncelere sığınanların engellemeleri bizleri asla yolumuzdan alıkoyamadı. 

Allah nasip ederse 24 Mart Pazar günü Türk Dünyası’nın Dede Korkut’unu, Ebediyete intikalinin 40. gününde Mevlid-i Şerif ile yad edeceğiz.

Tüm hemşehrilerimizi;
Kültür Park içinde bulunan Liva Kafe’ye, Pazar günü saat 15.00’te bekliyoruz…

Saygı ve sevgiyle..


Özhan TÜREMİŞ

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı


Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL