ASAYİŞ

Otomobilin Çarptığı Bisiklet sürücüsü Hayatını Kaybetti 1 Gözaltı

Otomobilin Çarptığı Bisiklet sürücüsü Hayatını Kaybetti 1 Gözaltı

Aksaray Merkez de dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil sürücüsü bisiklete çarptı. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Olayın üzerinden 24 saat geçmeden polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Olay; Aksaray Merkez Alparslan Türkeş Bulvarında saat 02:05 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre plakası alınamayan bir otomobil yolda bisiklet ile gitmekte olan şahsa çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yere düşen bisiklet sürücüsü Sami Bedirhan (31) yaralandı.

Otomobil sürücüsü olay yerinde yaralı genç ile ilgilenmeden kaçtı. Gürültü sesini duyan çevredeki vatandaşlar kaza zedenin yanına giderek olay polise bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı 31 yaşındaki fırın işçisi Sami Bedirhan için kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olay yerine gelen Aksaray Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri ve Asayiş büro ekipleri çevrede kamera araştırması yaptılar.

Polis ekipleri kazaya karışıp kaçan otomobil sürücüsünü bulmak için kamera kayıtlarını ve olay yerinde inceleme başlattılar. Geniş çaplı yürütülen araştırma sonucunda araç plakası tespit edildi. Polis ekiplerince  kaza ile ilgisi olduğu şüphesi ile bir şahıs gözaltına aldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL