ASAYİŞ

Otomobil şarampole devrildi sürücü hayatını kaybetti

Otomobil şarampole devrildi sürücü hayatını kaybetti

Bayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil şarampole devrildi sürücü hayatını kaybetti . Eşi ve 2 yaşındaki kızı yaralandı.

Aksaray- Konya yolunun 60. Km de Aksaray-Konya kara yolunun 70. kilometresi Beşağıl Yaylası mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin şarampole devrildi. Otomobil kullanan bayan  sürücü hayatını kaybetti, eşi Ferhat Gedik (33) ile kızı Pınar (6) yaralandı.

Kaza, Aksaray-Konya kara yolunun 70. kilometresi Beşağıl Yaylası mevkisinde  meydana geldi. Sürücü Tülay Gedik yönetimindeki 33 BBN 32  otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü ile eşi Ferhat Gedik ile kızı Pınar Gedik araç içinde sıkıştı.

112 ye yapılan  İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde otomobil içinden çıkarılan aileden Tülay Gedik’in öldüğü belirlendi

Yaralı Ferhat Gedik ile yaralı olan kızı Pınar Gedik  ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim  ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı..

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL