ASAYİŞ

Otomobil ile Ambulans çarpıştı 5 yaralı

Otomobil ile Ambulans çarpıştı 5 yaralı

Loading

 Aksaray’da hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. 
Kaza, Aksaray-Ankara Karayolu Nevşehir Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aksaray eski devlet hastanesi binasında bulunan diyaliz tedavi ünitesinden diyaliz hastası Hürü D.’yi alan Ramazan Ö. idaresindeki 68 KU 305 plakalı Ambulans hastayı yeni yapılan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüğü sırada  Nevşehir Kavşağında Ankara’dan Aksaray istikametine seyreden Mesut Ö. yönetimindeki 34 ABB 635 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans refüje devrildi. Kazaya karışan Mesut Ö. yönetimindeki 34 ABB 635 plakalı otomobil hurdaya döndü.

Kazada Ambulans Şoförü Ramazan Özdemir (61) Otomobil şoförü Mesut Özel (34) , ambulansta hasta olarak bulunan Hatice Sarısakal (70), hasta yakını Hörü Dölek(44) ve sağlık memuru Adem Ateş (36) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi ve Acil Afet Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra sağlık ve kurtarma ekipleri tarafından ambulanslara taşındı. Yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL